Antena 3 CNN Actualitate Alertă maximă: Bărbat înarmat într-un spital

Alertă maximă: Bărbat înarmat într-un spital

Alertă maximă: Bărbat înarmat într-un spital
Sursa foto: Captură Antena 3
11 Sep 2019   •   11:02

Update: Medicii au găsit asupra unui pacient internat la secţia de Cardiologie un pistol cu bile. Bărbatul, diagnosticat cu probleme pshicice, venise la spital din cauza unor afecțiuni cardiace. Rudele bărbatului ar fi solicitat în trecut poliției să îi ia pistolul. Din fericire, pacientul nu a atacat și nu a amenințat pe nimeni.  

Știre inițială

Un pacient a intrat în această dimineaţă cu o armă pe secţia de Cardiologie a spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani. În acest moment, pe secţie au ajuns echipaje de jandarmi, ambulanţa dar şi poliţiştii echipaţi cu veste antiglonţ, scrie Monitorul de Botoşani. Surse spun că bărbatul ar avea probleme psihice.

„Securitatea ar trebui să fie asigurată la intrarea în instituții medicale. Sunt curios cam ce fel de armă are asupra lui acest individ, dacă este o armă de foc este foarte periculos. Trebuie aflat cine este acest individ, ce l-a mânat și dacă are antecedente, dacă motivația lui are legătută cu vreun eșec medical care a avut loc în acea unitate. Ceva l-a făcut să intre în spital” a spus criminologul Dan Andronescu în direct la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close