Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Arșinel, mărturisire despre transplantul la rinichi: De ce nu eu?

Alexandru Arșinel, mărturisire despre transplantul la rinichi: De ce nu eu?

Alexandru Arșinel, mărturisire despre transplantul la rinichi: De ce nu eu?
16 Feb 2018   •   11:58

Actorul a vorbit despre transplantul la rinichi de care a fost acuzat cu puțin timp în urmă că l-ar fi primit ca un favor, deși mai erau mulți oameni pe lista de așteptare. Arșinel a mărturisit cu ceva timp în urmă că îi va rămâne recunoscător doctorului Lucan toată viață pentru binele pe care i l-a făcut.

Actorul a declarat că nu a fost favorizat sub nicio formă, ci a avut parte doar de noroc atunci când  a fost ales să primească rinichiul. Acesta a mărturisit că i s-a părut normal să primească el rinichiul pentru că și el făcea parte din cei 20 de milioane de români. 

„De ce nu eu?  De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta. Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult...(...) Sunt în continuare judecat. Şi se toarnă o groază de minciuni ordinare. Îmi pare rău că această anatemă a căzut asupra mea, de exemplu. Dar nu-mi pare bine nici când cade asupra altui om, probabil total nevinovat”, a mărturisti actorul pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: transplant rinichi Alexandru Arsinel
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close