Antena 3 CNN Actualitate Ambasada Suediei: Dacă o plăcuţă de înmatriculare personalizată este ofensatoare, aceasta va fi retrasă de Agenţia de Transport

Ambasada Suediei: Dacă o plăcuţă de înmatriculare personalizată este ofensatoare, aceasta va fi retrasă de Agenţia de Transport

Ambasada Suediei: Dacă o plăcuţă de înmatriculare personalizată este ofensatoare, aceasta va fi retrasă de Agenţia de Transport
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    31 Iul 2018   •   23:34

Dacă Agenţiei de Transport Suedeze i se atrage atenţia că o plăcuţă de înmatriculare personalizată aprobată este ofensatoare, aceasta va fi retrasă, arată o precizare publicată pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucureşti.

Respectivele precizări ale Agenţiei de Transport Suedeze se referă la folosirea unui număr de înmatriculare personalizat, în afara Suediei.

„Plăcuţele de înmatriculare personalizate care sunt folosite în Suedia sunt aprobate de Agenţia de Transport Suedeză şi pot fi folosite în străinătate atâta timp cât nu contravin legislaţiei locale”, arată precizarea, scrisă în limba engleză.

„Proprietarii plăcuţelor de înmatriculare personalizate trebuie să aibă mereu cu ei plăcuţele originale, când călătoresc în străinătate”, se mai arată în precizarea de pe pagina de Facebook a Suediei.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au întocmit luni dosar penal pe numele unui bărbat de 45 de ani, şoferul autoturismului înmatriculat în Suedia cu numere personalizate.

×
Subiecte în articol: inmatriculare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close