Ambulanța prezidențială, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma. Reacția lui Traian Băsescu

de G.S.    |    24 Mai 2016   •   09:57
Ambulanța prezidențială, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma. Reacția lui Traian Băsescu Foto: VideoNews

Dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma au fost folosiți în ultimii ani pe ambulanțele din coloanele oficiale ale președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a întrebat Președinția României dacă a folosit dezinfectanți Hexi Pharma, iar răspunsul inițial a fost că nu s-au achiziționat astfel de dezinfectanți.

Însă atunci când a întrebat la Spitalul Militar Central acest lucru, adică la unitatea medicală de unde vine echipajul care asistă președintele, s-a descoperit că produsele diluate Hexi Pharma au fost folosite în ambulanța prezidențială, atât pentru Traian Băsescu, cât și pentru Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, instituția recunoaște că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 și 2014, pe vremea lui Traian Băsescu.

Întrebat dacă știa despre această situație, Traian Băsescu a răspuns în stilul caracteristic: "Ce era să fac, doamnă? Să gust antisepticele să văd dacă sunt bune?"

 

 

Parteneri
x close