Antena 3 CNN Actualitate Ambulanța prezidențială, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma. Reacția lui Traian Băsescu

Ambulanța prezidențială, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma. Reacția lui Traian Băsescu

Ambulanța prezidențială, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma. Reacția lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Mai 2016   •   09:57

Dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma au fost folosiți în ultimii ani pe ambulanțele din coloanele oficiale ale președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a întrebat Președinția României dacă a folosit dezinfectanți Hexi Pharma, iar răspunsul inițial a fost că nu s-au achiziționat astfel de dezinfectanți.

Însă atunci când a întrebat la Spitalul Militar Central acest lucru, adică la unitatea medicală de unde vine echipajul care asistă președintele, s-a descoperit că produsele diluate Hexi Pharma au fost folosite în ambulanța prezidențială, atât pentru Traian Băsescu, cât și pentru Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, instituția recunoaște că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 și 2014, pe vremea lui Traian Băsescu.

Întrebat dacă știa despre această situație, Traian Băsescu a răspuns în stilul caracteristic: "Ce era să fac, doamnă? Să gust antisepticele să văd dacă sunt bune?"

 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close