Antena 3 CNN Actualitate Andreea Antonescu, primele declarații după ce a anunțat la 112 că este sechestrată de iubit

Andreea Antonescu, primele declarații după ce a anunțat la 112 că este sechestrată de iubit

Andreea Antonescu a făcut primele declarații cu privire la apelul la 112 prin care ar fi anunțat este sechestrată de iubitul ei, într-o locuință din Iași.

Andreea Antonescu, primele declarații după ce a anunțat la 112 că este sechestrată de iubit
Sursa foto: Foto: Andreea Antonescu/Facebook
20 Feb 2020   •   14:03

Artista susține că nu a fost vorba nicio secundă de vreo răpire, ci că totul a fost un accident din cauza unui copil care butona telefonul.

„V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu, potrivit VIVA!

Joi noapte, Andreea Antonescu a alertat autoritățile, printr-un apel la 112, și la anunțat că este sechestrată într-un apartament de lux din oraș. Forțele de ordine au intervenit de urgență la adresa indicată și au găsit-o pe vedetă în locuință.

Când au sosit la fața locului, cântăreața a negat ca ar fi sunat la numărul de urgență 112 în momentul în care polițiștii au întrebat-o dacă are nevoie de ajutor. Andreea Antonescu a recunoscut ulterior că a avut un conflict cu iubitul ei, iar acesta nu ar fi lasat-o să părăsească locuința.

×
Subiecte în articol: Andreea Antonescu
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close