Antena 3 CNN Actualitate ”Alhamdulillah!”. Prima reacție a lui Andrew Tate după ce a scăpat de arestul la domiciliu

”Alhamdulillah!”. Prima reacție a lui Andrew Tate după ce a scăpat de arestul la domiciliu

”Timpul este de partea noastră și, mai devreme sau mai târziu, toată lumea va înțelege prin ce am trecut”, a declarat Andrew Tate, la scurt timp după aflarea veștii că scapă de arestul la domiciliu.

de Laura Dinu    |    04 Aug 2023   •   13:16

”După 10 luni. 3 la închisoare, 7 acasă. După 15 milioane de euro, sechestru de bunuri. După un proces bazat pe nimic. Dosarul a fost transmis unui judecător care l-a considerat slab.

Am fost eliberat din arest la domiciliu, dar trebuie să rămân în România. Acum. La Moschee. Alhamdulillah!”, a scris Andrew Tate pe Twitter, imediat ce a scăpat de arestul la domiciliu.

[GAL layout="3"]

(Alhamdulillah este o expresie arabă care înseamnă „slavă lui Dumnezeu”, tradus uneori ca „mulțumesc lui Dumnezeu”, n.red.). 

”Timpul este de partea noastră”

Întrebat ce va face în continuare, Andrew Tate a declarat că nu are, deocamdată, planuri de viitor.  

”Nu știu care vor fi planurile de viitor, dar știu că timpul este de partea noastră și, mai devreme sau mai târziu, toată lumea va înțelege ce ni s-a întâmplat! 

Abia aștept să ies din casă”, a spus Andrew Tate și în fața reporterilor. 

Citește și: Tristan Tate a refuzat un cadou, de frică să nu fie otrăvit: "Prea mulţi au ameninţat că vor să mă omoare"

”Sunt fericit! Știam că dreptatea va ieși la iveală și mă simt foarte fericit. 

Sunt entuziasmat, dar o parte din mine încă simte că războiul nu s-a terminat. Războiul nu se va termina pentru mine până când toată lumea nu va înțelege că sunt complet nevinovat, din cap până în picioare. Va continua până când toată lumea, care m-a înjurat și a crezut aceste baliverne, va înțelege cât de mult a greșit. Și știu că acea zi se apropie și de asta sunt entuziasmat”, a continuat el. 

Frații Tate scapă de arestul la domiciliu. Andrew și Tristan au fost plasați sub control judiciar

Judecătorii au decis vineri, 4 august, ca frații Andrew și Tristan Tate să fie plasați sub control judiciar.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, împreună cu fratele său Tristan și două femei din România, au fost eliberați vineri din arestul la domiciliu și se află acum sub control judiciar, o măsură restrictivă mai ușoară.

La începutul acestei săptămâni, cei doi au făcut apel împotriva unei decizii judecătorești luate luna trecută de a-i menține în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile.

Cei patru nu vor putea părăsi România sau călători în unele părți ale țării, dar pot părăsi domiciliul și călători în București și Ilfov.

Curtea de Apel București a precizat, într-o decizie scrisă, că înlocuiește măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 4 august și până la 2 octombrie.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Tristan Tate
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close