Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tristan Tate a refuzat un cadou, de frică să nu fie otrăvit: "Prea mulţi au ameninţat că vor să mă omoare"

Tristan Tate a refuzat un cadou, de frică să nu fie otrăvit: "Prea mulţi au ameninţat că vor să mă omoare"

Momente tensionate la ieșirea fraților milionari Tate de la Tribunal. Un fan i-a oferit lui Tristan Tate un cadou pe care acesta l-a refuzat pe un motiv că ar putea fi toxic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   20:29

Cei doi fraţi Tate, dar şi complicele lor, vor afla mâine dacă mai stau sau nu închiși în vila luxoasă din Voluntari. Judecătorii Tribunalului au amânat astăzi pronunțarea, iar o decizie ar urma să fie luată mâine la ora 12.

Momentul a devenit tensionat când un fan al lui Tristan Tate a încercat să-i ofere cadou o carte.

"Prea mulţi oameni ameninţă că o să mă omoare. Ar putea să fie otrăvită. Ar putea fi antrax", a spus Tristan Tate.

Întrebat apoi de fan care a fost ultima sa carte citită acesta a spus: Coranul.

Referitor la pronunțare deciziei privind arestul la domiciliu, Tristan Tate a spus:

"Este foarte interesant că şapte oameni să fie acuzați. Unul dintre ei s-a sinucis din cauza presiunii. Nimeni nu vrea să vorbească despre faptul că aceste fete au reuşit să fie răpite de şapte ori la rând. Cred că este atroce, dezgustător şi că femeile care mint despre asemenea lucruri trebuie să fie aduse în faţa justiției. Balanţa morală a universului înclină spre dreptate", a mai spus Tristan Tate. 

Citeşte şi: Frații Tate o dau în judecată pe femeia din SUA care a depus plângere împotriva lor și cer daune de cinci milioane de dolari

×
Subiecte în articol: Tristan Tate Andrew Tate
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close