Antena 3 CNN Actualitate Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine

Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine

Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Ian 2012   •   16:10

Raed Arafat, renumit subsecretar de stat, a declarat, marţi, că a fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în el, iar ce s-a întâmplat în ultimele zile, după plecarea lui din Ministerul Sănătăţii, i-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă actual.

"Personal am fost şocat de susţinerea populaţiei şi de încrederea pe care o are populaţia în doctorul Raed Arafat. Ce s-a întâmplat după plecarea mea mi-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă", a spus subsecretarul de stat.

Arafat a mai spus că, din acest motiv, consideră că se întoarce într-o poziţie dificilă, pentru că cerinţele sunt şi mai mari şi responsabilitatea este mai mare.

El a adăugat că motivul pentru care a plecat de la Ministerul Sănătăţii nu mai există, proiectul Legii sănătăţii care aducea schimbări sistemului de urgenţă fiind retras şi urmând să se discute un nou proiect de act normativ.

Raed Arafat a precizat că a spus când a plecat de la MS că este dispus să revină, pentru că rămâne persoană tehnică, care se ocupă de sistemul de urgenţă, împreună cu colegii lui.

Doctorul Raed Arafat revine în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat, decizie luată în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o şi cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat premierul Emil Boc.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că atât el, în calitate de ministru, cât şi UDMR, au susţinut necesitatea ca Raed Arafat să facă parte din echipa ministerială
.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close