Antena 3 CNN Actualitate Reacția avocatei familiei Ghinescu după ce presa a scris că Elodia a apărut on-line pe Yahoo Messenger

Reacția avocatei familiei Ghinescu după ce presa a scris că Elodia a apărut on-line pe Yahoo Messenger

Reacția avocatei familiei Ghinescu după ce presa a scris că Elodia a apărut on-line pe Yahoo Messenger
Sursa foto: foto: spynews.ro
16 Mai 2016   •   19:17

Avocata familiei Ghinescu face declaraţii, după ce a apărut în presă faptul că contul de e-mail al avocatei a fost accesat de nişte persoane necunoscute, scrie Cancan.

„Potrivit anchetatorilor, parolele conturilor de e-mail erau cunoscute de hacker-ul care a accesat ilegal poşta electronică, de Cristian Cioacă şi de sora acestuia. Ar trebui să fie simplu de aflat, dacă se va efectua o anchetă, pentru că cercul este extrem de restrâns”, a declarat Crina Radu.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, contul de email al Elodiei - [email protected] (aşa cum apare el în documentele de la dosar) - pare a fi accesat în mod constant.

Dovadă, mai multe capturi ale unui site care detectează utilizatorii de Yahoo Messenger care au statusul "invisible".
Contul Elodiei a fost accesat ieri, la 12:47. Utilizatorul era "invisible". Trei minute mai târziu, "Elodia" a ieşit. Utilizatorul apărea ca fiind "offline".

 

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu Cristian Cioaca
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close