Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Daniel Ionașcu, la Sinteza zilei: Îi voi ajuta pe toți medicii din Suceava să aibă dreptul la viață și la profesie

Avocatul Daniel Ionașcu, la Sinteza zilei: Îi voi ajuta pe toți medicii din Suceava să aibă dreptul la viață și la profesie

Avocatul Daniel Ionașcu a declarat, marți, la Sinteza zilei, că este decis să-i apere pe medicii din Suceava cărora nu le sunt respectate drepturile la protecția vieții și la exercitarea profesiei în mod corect.

Avocatul Daniel Ionașcu, la Sinteza zilei: Îi voi ajuta pe toți medicii din Suceava să aibă dreptul la viață și la profesie
07 Apr 2020   •   23:55

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava acuză conducerea militară a spitalului  că a decis plasarea în carantină instituționalizată a personalului medical pe o perioadă de minimum 14 zile.

Daniel Ionașcu este decis să facă toate demersurile pentru ca medicii și asistentele de acolo să nu mai lucreze sub presiunea că se vor alege cu dosare penale.

"Împreună cu dvs. în această seară le spunem tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru atât cât îl putem da, cu pricepere și cu credință în Dumnezeu că în mod public îi ajutăm cu toată inima în așa fel încât omul să aibă dreptul la viață, la profesie, să poată să se testeze să nu-și piardă viața, să poată să fie o Românie așa cum ne-o dorim.

Mă alătur demersurilor dvs. și este nevoie să ne implicăm cu toții și ne vom implica în așa fel încât să avem un stat de drept, o Românie curată și cinstită. Dacă pandemia vine să schimbe lumea, noi trebuie să o schimbăm și la noi acasă din temelii", a spus avocatul Daniel Ionașcu.

 

×
Subiecte în articol: avocatul Daniel Ionașcu Sinteza Zilei
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close