Antena 3 CNN Actualitate Azuga. Un bărbat a fost împuşcat de un poliţist, după ce l-a ameninţat cu cuţitul

Azuga. Un bărbat a fost împuşcat de un poliţist, după ce l-a ameninţat cu cuţitul

Azuga. Un bărbat a fost împuşcat de un poliţist, după ce l-a ameninţat cu cuţitul
Sursa foto: politisti
05 Mar 2009   •   13:15

Un bărbat din Azuga a fost împuşcat joi de un poliţist în timpul unei altercaţii. Oamenii legii interveniseră pentru a aplana un scandal între victimă şi cumnatul acesteia.

Potrivit corespondentului Antena 3, în jurul orei 2.00, o familie a reclamat faptul că fostul cumnat, un tânăr de 34 de ani, ar fi spart geamurile casei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că bărbatul avea un comportament violent. Omul a fost somat cu pistolul să se oprească şi în cele din urmă a acceptat să îi însoţească pe poliţişti la secţie.

Problemele au apărut în momentul în care, la secţia de poliţie, bărbatul a redevenit violen, ameninţându-l pe unul dintre agenţi cu un cuţit, un briceag rabatabil. Poliţistul a scos încă o dată pistolul pentru a-l soma pe tânăr să înceteze. Când acesta s-a apropiat la o distanţă mai mică de un metru de agent, cu intenţia de a-l ataca, pistolul s-a descărcat accidental.

Tânărul are răni la nivelul abdomenului si coapsei stângi şi a fost transportat la secţia de chirurgie a spitalului Judeţean din Ploieşti. Medicii spun că rănile nu îi pun viaţa în pericol

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: azuga politist impuscat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close