Antena 3 CNN Actualitate Badea: Nu pleacă niciun Băsescu nicăieri. Va face tot ce-i va sta în putinţă să păstreze suficient de multe pârghii de putere

Badea: Nu pleacă niciun Băsescu nicăieri. Va face tot ce-i va sta în putinţă să păstreze suficient de multe pârghii de putere

Badea: Nu pleacă niciun Băsescu nicăieri. Va face tot ce-i va sta în putinţă să păstreze suficient de multe pârghii de putere
de S.T.    |    27 Sep 2013   •   00:01

"Cea mai mare reuşită a diavolului a fost să convingă lumea că nu există, iar cea mai mare reuşită a lui Băsescu din ultima vreme este să convingă lumea că mai are 63 de săptămâni şi pleacă", a spus Mircea Badea, joi, la Antena 3.

"El va face tot ce-i va sta în putinţă, şi după cum vedem are multă putinţă, să păstreze suficient de multe pârghii de putere, astfel încât să nu intre la pârnaie aşa cum l-a băgat el pe Adrian Năstase. Băsescu a învăţat bine lecţia Năstase pentru că el i-a predat-o lui Năstase", a adăugat Badea.

Potrivit realizatorului TV, Traian Băsescu, atunci când i se va termina mandatul, nu va pleca să se plimbe liniştit cu nepoţica în parc.

"El va pregăti în timpul care i-a rămas nişte mecanisme ticăloşite, suficient de odioase, care să-i asigure lui în continuare butonaşe şi pârghii. Nimeni nu-l împiedică", a mai spus Badea.

Vezi AICI o serie de coincidenţe inexplicabile

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul "Telepatia".

Pe blogul său personal, Dan Voiculescu a catalogat condamnarea pe care a primit-o în dosarul Telepatia drept „O nedreptate de parcurs”.


   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close