Antena 3 CNN Actualitate Bolnavii non-COVID, ignorați în plină pandemie? ”M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de coronavirus”

Bolnavii non-COVID, ignorați în plină pandemie? ”M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de coronavirus”

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, atrage atenția asupra autorităților cu privire la bolnavii non-COVID, care susțin că sunt ignorați. Bănicioiu a prezentat două exemple care ridică mari semne de întrebare în ceea ce privește gestionarea acestor probleme.

Bolnavii non-COVID, ignorați în plină pandemie? ”M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de coronavirus”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
20 Mai 2020   •   21:13

”Despre aceasta statistica nu se vorbeste in Romania !
Se ascunde la greu adevarul despre mortii si dramele pacientilor noncovid !
Nu exista anchete de presa , politicienii nu vorbesc despre asta , ong urile tac ! Oare de ce ?? Poate vom afla pina la urma ...dar e foarte interesanta abordarea

În România ultimelor două luni, toți pacienții existenți sunt Covid-19. Nu există niciun alt diagnostic, nici pacienți care să intre sub tratament sau să continue monitorizarea medicala a afecțiunii cronice. Cancer, hepatită, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afecțiuni au fost în totalitate lăsate deoparte, ca și cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate!

Atenție, ele sunt extrem de periculoase și chiar letale!

Andrei din Piteşti, deși s-a prezentat la urgență cu dureri groaznice, spune că a primit reţetă fără să fie consultat la UPU aşa cum a cerut. “M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de Covid.”
Manager: “Nu era o urgenţă!”

Horia de 29 de ani din Brașov a fost plimbat 7 ore între spitale pentru a i se face intervenția pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19!
Pentru el, ACELE ORE AU FOST FATALE! Horia a murit !!!!!!!!
Oare nici acel caz nu era o urgenta?

Domnule ministru, cu toții înțelegem siguranța echipei medicale și a spitalului, însă, numai luând în calcul cazurile de boli cronice raportate ajungem la un număr de 5 milioane de pacienți, fără să adăugăm urgențele care apar la tot pasul.

Oamenii aceștia au drepturi egale cu ale bolnavilor de Covid-19. În timp ce unii pacienți veniți cu boala din import, contractată la sparanghel sau alte leguminoase( unde au fost trimisi de guvernul dvs sa se imbolnaveasca ), ocupă paturile spitalelor, pacienții României nu au loc să fie tratați acolo unde și-au plătit lună de luna contribuția Cas și Cass deoarece nu au Covid-19, ci altceva...

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că sunt doar niște nume scrise, niște cazuri aleatorii prezentate de mine aici.

Oamenii aceștia lăsați fără tratament sunt tații, frații, copiii, nepoții, soții cuiva!

În orice clipă, oricare dintre noi sau cei dragi nouă pot fi în această situație ingrată care nu mai poate continua! De teama ca nu veți fi în stare să gestionați un număr mare de cazuri Covid, ați închis spitalele. Nu pedepsiti pacienții pentru incompetența autorităților!”, se arată în postarea fostului ministru Nicolae Bănicioiu.

×
Subiecte în articol: coronavirus Nicolae Banicioiu
Parteneri
Panică în plină noapte: Avertizare Ro-Alert în Tulcea, Galaţi şi Brăila
x close