Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul din Brăila, care a bătut trei poliţişti cu o tonfă, a fost "pierdut" de autorităţi în spital

Bărbatul din Brăila, care a bătut trei poliţişti cu o tonfă, a fost "pierdut" de autorităţi în spital

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, care a bătut trei poliţişti după ce a reuşit să îi ia tonfa unuia dintre ei, a fost "pierdut" de autorităţi la spital, acolo unde fusese dus de poliţişti.

Bărbatul din Brăila, care a bătut trei poliţişti cu o tonfă, a fost "pierdut" de autorităţi în spital
Sursa foto: Imagini amator
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2023   •   15:24

Totul s-a întâmplat ieri, 16 martie 2023, în jurul orei 12.00, atunci când bărbatul i-a bătut pe poliţiştii care încercau să îl imobilizeze. Într-un final, după scandal, agenţii au reuşit să îl prindă pe suspect şi să îl ducă la Spitalul de Psihiatrie "Sfântul Pantelimon".

Potrivit unor surse, bărbatul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, după ce medicul de la Spitalul de Psihiatrie a decis că acesta trebuie să primească îngrijiri medicale pentru că a fost rănit în timpul incidentului.

Din motive încă necunoscute, în timp ce se afla la Urgenţe, bărbatul a fost "pierdut" de autorităţi.

Astfel, după câteva ore, vecinii acestuia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că bărbatul, care suferă de probleme psihice, s-a întors acasă, potrivit debraila.ro.

Citeşte şi: Trei poliţişti, printre care şi o femeie, au fost bătuţi de un bărbat pe o stradă din Brăila

Cercetat pentru ultraj şi distrugere, bărbatul a revenit acasă, însă poliţiştii nu pot intra în casa lui fără un mandat de la judecător.

"La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.  

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila IPJ Brăila Poliția Română
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close