Antena 3 CNN Actualitate Bărbat împușcat de vărul lui, în Sectorul 4 din București | Agresorul îl bănuia că avea o relație cu soția lui

Bărbat împușcat de vărul lui, în Sectorul 4 din București | Agresorul îl bănuia că avea o relație cu soția lui

Un bărbat a fost împușcat de către vărul său, în Sectorul 4 din București. Agresorul, un cunoscut interlop, îl suspecta că ar avea o relație cu soția lui.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2024   •   12:30

Incidentul a avut loc pe data de 6 februarie, în Sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat a fost împușcat de către vărul său, din cauza geloziei agresorului. Acesta bănuia că între soția lui și victimă exista o relație extraconjugală.

Atacatorul ar fi folosit un pistol Air soft, cu bile de cauciuc.

Victima a suferit o plagă minoră și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că agresorul este un bărbat cunoscut sub numele de Robert Yoc, care are legături cu clanul sportivilor.

Acesta se afla deja sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat pentru o faptă de tentativă de omor din anul 2021, iar în prezent a fost plasat sub arest preventiv.

Astăzi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere în fața instanței, într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

”La data de 9  februarie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, la data de 6 februarie 2024, Secția 26 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împușcare, în regiunea antebrațului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale cu un bărbat, privind o presupusă relație extraconjugală cu soția sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împușcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, din investigații s-a mai stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 47 de ani, se află sub măsura controlului judiciar.

În vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 9 februarie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificat și ridicat pistolul pe care acesta l-ar fi folosit la comiterea faptei.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat, cu sprijinul polițiștilor Secției 19 și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au transmis reprezentanții Poliției.
 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close