Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care îi putea salva viața Alexandrei Măceșanu și nu a scos o vorbă. ”De ce să mă bag? Nu e treaba mea”

Bărbatul care îi putea salva viața Alexandrei Măceșanu și nu a scos o vorbă. ”De ce să mă bag? Nu e treaba mea”

La aproape un an de la dispariția Alexandrei Măceaşanu încă apar detalii șocante din anchetă. Un tânăr taximetrist a văzut-o pe fată în mașina lui Gheorghe Dincă, dar a decis să nu se implice în anchetă, scrie Libertatea.

Bărbatul care îi putea salva viața Alexandrei Măceșanu și nu a scos o vorbă. ”De ce să mă bag? Nu e treaba mea”
14 Iul 2020   •   22:29

Bărbatul, cu mașină Logan, conducea miercuri, 24 iulie 2019, la ieșirea din Dobrosloveni. A văzut-o pe Alexandra când a fost luată de Gheorghe Dincă cu mașina. Îi știa pe amândoi! A doua zi, când familia Măceșanu pleacă spre poliția din Caracal, a intervenit destinul, scrie libertatea.ro.

”Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”!

În drumul spre Caracal, Tudorița și Ion Măceșanu se urcă, întâmplător, exact în mașina tânărului care văzuse, cu o zi înainte, cum Gheorghe Dincă o luase pe Alexandra cu mașina lui.

Tânărul a auzit discuția dintre părinții disperați, dar n-a scos o vorbă

Oamenii care l-au audiat l-au întrebat pe taximetrist: ”De ce nu le-ați spus părinților că le-ați văzut fata?”. ”Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”!

Descrierea întâmplării și declarațiile martorului sunt probe la dosarul încheiat și care va ajunge în curând în instanță.

Noi dezvăluiri în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza. A schimbat din nou declarația

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Știrea care a făcut înconjurul României în urmă cu câteva luni, în care se anunța că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt căutate în Spania și Italia, ar fi fost falsă, acuză Alexandru Cumpănașu, menționând că cele două fete nu figurau ca fiind dispărute în aceste țări.

Alexandru Cumpănașu acuză că statul nu a făcut nimic pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu și că fetele au fost date uitării de autorități.  
 

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu Gheorghe Dincă
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close