Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost dus la Psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă de faţă cu procurorii

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost dus la Psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă de faţă cu procurorii

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost dus la Psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă de faţă cu procurorii
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Mai 2014   •   12:45
UPDATE - Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu a fost externat şi transportat la Spitalul de Psihiatrie, după ce a încercat să-şi ia viaţa în această dimineaţă.

Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă în momentul în care un echipaj de Poliţie urma să-l ia de la locuinţa sa şi să-l ducă la spital pentru o expertiză psihiatrică. Bărbatul s-a tăiat cu un cuţit pe mâini, gât şi abdomen.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Constanţa. Starea lui este stabilă, însă acesta va rămâne sub supraveghere medicală.

Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, Constanţa, fiind obligat să se interneze. El ar trebui să stea internat şapte zile într-un spital, unde va fi evaluat pentru a treia oară de medici. Acesta spune că a fost ameninţat că, dacă nu-şi semnează internarea, ar putea sta în spital 30 de zile fără voia lui, prin ordin judecătoresc. De teamă, a semnat.

Adrian Zglobiu a vorbit, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", despre ameninţările care i-au fost aduse imediat după acest incident.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală "Mircea". Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de preşedinte la bordul vasului, după ceremoniile de decorare a bricului care au avut loc, sâmbătă, în dana de pasageri a Portului Constanţa.


×
Subiecte în articol: Adrian Zglobiu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close