Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a înjunghiat pe Sebastian, tânărul ucis la un majorat, a fost reținut

Bărbatul care l-a înjunghiat pe Sebastian, tânărul ucis la un majorat, a fost reținut

A fost reţinut bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Sebastian, la un majorat din comuna Ciurea, județul Iași.

Bărbatul care l-a înjunghiat pe Sebastian, tânărul ucis la un majorat, a fost reținut
Sursa foto: Facebook I Culită Butnariu
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   18:26

Sebastian, tânărul care a fost înjunghiat mortal, are o poveste dramatică. A învins cancerul la vârsta de 14 ani şi urma să plece în Anglia, la sora lui.

Tragedia a avut loc în comuna Ciurea, județul Iași, după ce Sebastian a intervenit să aplaneze conflictul care începuse între mai mulți invitați care se aflau la majorat.

Tânărul a fost înjunghiat mortal, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În timpul petrecerii, un alt tânăr a fost rănit și este în stare gravă la spital.

Atacatorul a fugit, dar a fost prins, la scurt timp, de poliţişti. El a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, urmând să fie propus Tribunalului Iași pentru arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Citește și: "Dumnezeu a decis că trebuie să mergi printre îngerii săi preferați". El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar a fost ucis când încerca să aplaneze un conflict

Sebastian a fost înjunghiat în spate, iar rănile au fost atât de puternice încât i-au provocat decesul la scurt timp după incident.

Celălalt tânăr, în vârstă de 19 ani, a reușit să supraviețuiască, însă starea sa este critică. Acesta a fost operat și se află sub supravegherea medicilor.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian majorat injunghiat agresor retinut
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close