Antena 3 CNN Actualitate Băsescu a fentat aglomeraţia de pe DN1. A plecat de la munte cu elicopterul

Băsescu a fentat aglomeraţia de pe DN1. A plecat de la munte cu elicopterul

Băsescu a fentat aglomeraţia de pe DN1. A plecat de la munte cu elicopterul
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Ian 2011   •   15:54

În vreme ce mii de români sunt blocaţi în trafic, pe şoselele pe care se merge cu viteza melcului, preşedintele Traian Băsescu a fentat aglomeraţia.

Şeful statului a plecat de la Predeal cu un elicopter, care a aterizat pentru a îl prelua pe Băsescu şi pe soţia sa, Maria, chiar în apropierea DN1. Elicopterul a decolat în jurul orei 13.00.

Băsescu a ajuns în Predeal vineri, unde a petrecut revelionul, potrivit unor surse,  împreună cu Emil Boc, Gheorghe Ialomiţianu, Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu.

Potrivit Mediafax, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri de mers, traficul fiind monitorizat de poliţişti inclusiv din elicopter.

Astfel, pe sensul de coborâre dinspre Braşov spre Bucureşti s-a format o coloană de maşini care se întinde pe aproape doi kilometri. Şi pe sensul de urcare spre munte se circulă în coloană de la ieşirea din Sinaia spre Buşteni şi până la intrarea în Azuga.
   
Duminică, începând cu orele prânzului, traficul rutier de pe DN 1 a fost deviat de la Braşov către Valea Prahovei pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti din cauza aglomeraţiei.

 


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close