Antena 3 CNN Actualitate Becali află azi dacă îşi va petrece ziua de naştere alături de familie

Becali află azi dacă îşi va petrece ziua de naştere alături de familie

Becali află azi dacă îşi va petrece ziua de naştere alături de familie
de S.T.    |    25 Iun 2013   •   12:03

Gigi Becali vrea să fie liber de ziua lui. Latifundiarul a depus o cerere la conducerea penitenciarului prin care vrea fie liber 24 de ore, ca să îşi petreacă ziua de naştere alături de familie.

Avocatul lui Becali a explicat că obiceiul macedonenilor este ca, de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere. Mai mult, el a precizat că Gigi Becali este dispus să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciar.


Cererea de permisie a lui Gigi Becali a fost depusă vineri şi urmeză ca membrii comisiei de disciplină să stabiliească astăzi dacă îi vor permite să meargă acasă în funcţie de purtarea acestuia.

Gigi Becali împlineşte marţi vârsta de 55 de ani.

Pe 19 iunie, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti.

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, când a primit verdictul de trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

 
Pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.
 
Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive.

Camera Deputaţilor a aprobat în 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali comisia de disciplina
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close