Antena 3 CNN Actualitate "Bijuteria" de sens giratoriu, care a costat 22 de milioane de lei, leagă două comune de o groapă de gunoi. Autorităţile sunt mândre de realizare

"Bijuteria" de sens giratoriu, care a costat 22 de milioane de lei, leagă două comune de o groapă de gunoi. Autorităţile sunt mândre de realizare

de O.P.    |    09 Iul 2014   •   06:01

România rurală a rămas undeva în secolul 19, iar autorităţile nu fac nimic să schimbe această realitate. Cel mai proaspăt exemplu vine din Satu Mare. Accesul în două comune se face printr-un sens giratoriu care a costat două milioane de lei.

Problema este că în cele două comune nu găsim nici şcoală, nici canalizare şi nici măcar drumuri asfaltate care să ducă spre acel sens giratoriu.

Sensul giratoriu leagă localităţile Gelu şi Terebeşti de groapa de gunoi din zonă. Aceasta ar fi marea lui utilitate, susţin autorităţile.

Asfaltarea a 11 km de şosea plus construcţia sensului giratoriu au costat în total 22 de milioane de lei. Asta în condiţiile în care şcoala din sat e în reabilitare din 2008, iar copiii merg zilnic câţiva kilometri până la următoarea localitate.

×
Subiecte în articol: sens giratoriu constructii
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close