Antena 3 CNN Actualitate Biletul găsit lângă milionarul Virgil Chirică, mort în baie lângă grătare aprinse. Mesajul scurt scris chiar înainte de tragedie

Biletul găsit lângă milionarul Virgil Chirică, mort în baie lângă grătare aprinse. Mesajul scurt scris chiar înainte de tragedie

Anchetatorii au găsit lângă trupul milionarului Virgil Chirică un bilet, cu un mesaj scurt, scris chiar înaintea tragediei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   11:48

Virgil Chirică, milionarul de 46 de ani, din București, găsit mort în vila sa, a scris pe o foaie de hârtie un mesaj scurt, chiar înainte de tragedie. 

Bărbatul a fost găsit de un apropiat, în vila sa, lângă mai multe grătare aprinse. 

Ușa băii era încuiată pe dinăuntru, la fel și ușa vilei unde a fost găsit.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, se pare că milionarul nu este la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu patru ani, acesta ar fi încercat să își pună capăt zilelor, în același mod. La acea dată, familia a reușit să intervină la timp și să îl salveze.

Din păcate, acum, Virgil Chirică a reușit să își ducă planul la bun sfârșit. Bărbatul de 46 de ani a fost găsit în baie, lângă mai multe grătare aprinse. Sursele citate au declarat pentru Antena 3 CNN că acesta ar fi fost intoxicat cu fum.

Milionarul a lăsat chiar și un bilet, în care nu a scris prea multe, ci doar un scurt mesaj în care a spus "I am already asleep" (n.r. - Sunt deja adormit).

Anchetatorii au luat de la bun început în calcul varianta unei sinucideri, având în vedere că pe trupul bărbatului nu au fost găsite niciun fel de urme de violență.

Cu toate acestea, echipajul medical sosit la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru Virgil Chirică. Medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Virgil Chirică era un cunoscut om de afaceri, partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar din zona de nord a capitalei.

Mai mult decât atât, acesta era directorul diviziei de asigurări la o companie mare de leasing. 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close