Antena 3 CNN Actualitate El este milionarul din București găsit mort în baie, lângă mai multe grătare aprinse! Virgil Chirică a murit la doar 46 de ani

El este milionarul din București găsit mort în baie, lângă mai multe grătare aprinse! Virgil Chirică a murit la doar 46 de ani

Milionarul, în vârstă de 46 de ani, era partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei.

El este milionarul din București găsit mort în baie, lângă mai multe grătare aprinse! Virgil Chirică a murit la doar 46 de ani
Sursa foto: Facebook / Virgil Chirică
de Laura Dinu    |    13 Feb 2024   •   11:20

Virgil Chirică a fost găsit fără suflare, în baie, în vila sa din Voluntari, lângă mai multe grătare aprinse. 

Ușa vilei milionarului era încuiată pe dinăuntru, la fel și ușa băii unde un apropiat i-a descoperit trupul neînsuflețit. 

Potrivit anchetatorilor, pe trupul bărbatului nu ar fi fost găsite urme de violență, motiv pentru care se ia în calcul varianta unei sinucideri. 

Mai mult decât atât, în urmă cu patru ani, Virgil Chirică ar mai fi încercat o dată să își pună capăt zilelor prin aceeași metodă, însă a fost salvat la timp de familie. 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că milionarul pare că și-ar fi pus foarte bine la punct planul. Lângă trupul acestuia au fost găsite mai multe grătare aprinse. Sursele citate spus că acesta s-ar fi intoxicat cu fum. 

Virgil Chirică era om de afaceri şi partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei. 

De asemenea, era directorul diviziei de asigurări la o companie mare de leasing. 

A murit la doar 46 de ani

”La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close