Antena 3 CNN Actualitate Bişniţarii vând bilete la Madonna cu 250 lei, deşi mai sunt tichete nevândute la 120 lei (FOTO)

Bişniţarii vând bilete la Madonna cu 250 lei, deşi mai sunt tichete nevândute la 120 lei (FOTO)

Bişniţarii vând bilete la Madonna cu 250 lei, deşi mai sunt tichete nevândute la 120 lei (FOTO)
26 Aug 2009   •   16:52
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Dacă v-aţi hotărât pe ultima sută de metri să mergeţi la concertul Madonnei din Parcul Izvor, trebuie să ştiţi că nu faceţi o afacere bună dacă apelaţi la celebrii bişniţari. Aceştia vând deja bilete la suprapreţ în zona concertului, solicitând pentru un tichet în zona Gazonului A nu mai puţin de 250 de lei. Preţul e negociabil, în funcţie de câte bilete vrea clientul să cumpere.

În schimb, la casa oficială de bilete, care nu este foarte vizibilă, fiind situată undeva în zona staţiei de metrou Izvor, mai sunt încă la vânzare trei tipuri de bilete, preţurile variind între 120 de lei şi 800 de lei.



E drept, biletele în zona Gazonului A nu mai sunt disponibile, fiind epuizate. Oficial, un preţ aici costa 160 lei. La gazonul B biletul costă 120 de lei, biletele Gold ajung la 600 de lei, iar cele pentru secţiunea VIP se vând cu 800 de lei.

În zona Parcului Izvor e aglomeraţie mare, mii de persoane începând să sosească pentru concertul de miercuri seara. Sunt prezente deja mai multe echipaje de intervenţie, ale poliţiei şi ale unei firme de pază. De asemenea în zonă sunt şi mai multe ambulanţe.



La concertul Madonnei de la Bucureşti sunt aşteptaţi 70.000 de spectatori. Concertul reginei muzicii pop face parte din turneul "Sticky and Sweet".

Sursa foto: Paula Safta, Antena3.ro

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna bilete Parcul Izvor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close