Antena 3 CNN Actualitate Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei

Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei

Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei
16 Aug 2015   •   20:31

Bonurile fiscale emise în data de 23 iulie, cu o valoare de 364 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

Aceasta este prima etapă a extragerii și urmează ca, după centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă sunt mai mult de 100 care întrunesc datele extragerii, să fie organizată cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de bonuri câștigătoare, scrie Agerpres.

'Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 16 august, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapa de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare', a precizat Ministerul Finanțelor Publice într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Loteria Bonurilor Fiscale bon fiscal
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close