Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Un subofiţer al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a fost rănit într-un accident rutier

Botoşani. Un subofiţer al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a fost rănit într-un accident rutier

Botoşani. Un subofiţer al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a fost rănit într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Sep 2012   •   09:46

Un subofiţer de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Botoşani a fost rănit, sâmbătă seară, în urma unui accident în care a fost implicată o Dacia Logan a Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Lucrătorul IJJ în vârstă de 44 de ani făcea parte dintr-o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi şi se afla, sâmbătă seară, într-o misiune.
   
Maşina Poliţiei, care utiliza atât semnalele acustice, cât şi cele luminoase, circula pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, iar într-un sens giratoriu agentul de poliţie aflat la volan a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un Opel Astra condus de un bărbat de 36 de ani.
   
În urma impactului, jandarmul, care se afla pe scaunul din dreapta din maşina Poliţiei, a fost rănit şi transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'. De asemenea, şoferul Opelului şi un pasager din maşina acestuia au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital.
   
'Din primele cercetări, rezultă că vina este comună. Conducătorul auto avea obligaţia să acorde prioritate autospecialei Poliţiei aflată regulamentar în misiune, însă, potrivit regulamentului, agentul de poliţie avea dreptul de a pătrunde pe contrasens, însă, în cazul unui accident, îşi asumă răspunderea', a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Mihai Ghiorghi.



×
Subiecte în articol: sens giratoriu accident jandarm politist
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close