Antena 3 CNN Actualitate Brăila: Prins după ce a folosit numere false pentru a alimenta într-o benzinărie fără să plătească

Brăila: Prins după ce a folosit numere false pentru a alimenta într-o benzinărie fără să plătească

Brăila: Prins după ce a folosit numere false pentru a alimenta într-o benzinărie fără să plătească
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Feb 2012   •   18:05

Un bărbat din Brăila s-a convins că nu este uşor să comiţi o ilegalitate şi să te ascunzi de autorităţi. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, după ce a fugit dintr-o benzinărie fără să achite combustibilul luat, informează Agerpres. Bărbatul a mizat pe faptul că nu va fi prins de oamenii legii, deoarece schimbase numerele de înmatriculare ale maşinii înainte de a intra în staţia peco.

Potrivit unui comunicat de presă remis duminică de IPJ Brăila, angajata unei benzinării din municipiu a reclamat la poliţie că un şofer a alimentat autoturismul cu combustibil (benzină) în valoare de 259,16 lei fără să achite contravaloarea acestuia şi plecând din staţie.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că autorul faptei este S.R., din municipiu, care a împrumutat autoturismul de la C.A., primind de la acesta şi suma de 200 de lei pentru a-l alimenta cu carburant. Ulterior, acesta a plănuit să alimenteze fără a plăti şi să-i rămână banii primiţi, iar pentru a ascunde numerele de înmatriculare a sustras două plăcuţe de înmatriculare de la un alt autoturism.

După ce s-a îndepărtat de benzinărie, acesta a oprit într-un refugiu pe Şoseaua Buzăului, a schimbat plăcuţele de înmatriculare false cu cele legale, după care s-a deplasat în zona Faleza Dunării, a aruncat cele două plăcuţe sustrase, apoi i-a înapoiat autoturismul proprietarului, acesta din urmă crezând că totul se desfăşurase fără incidente, aşa cum stabiliseră.
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close