Antena 3 CNN Actualitate Braşovenii acuzaţi că au vrut să fure 70.000 lei dintr-un bancomat rămân în arest

Braşovenii acuzaţi că au vrut să fure 70.000 lei dintr-un bancomat rămân în arest

Braşovenii acuzaţi că au vrut să fure 70.000 lei dintr-un bancomat rămân în arest
Sursa foto: Arest
27 Mar 2009   •   09:29

Cei cinci braşoveni, acuzaţi că în 20 martie au vrut să fure 70.000 de lei dintr-un bancomat din judeţul Bacău, rămân în arest. Este decizia judecătorilor din Timişoara. Cei cinci sunt suspectaţi că ar face parte dintr-o bandă care a spart zeci de bancomate din toată ţara. Sumele furate se ridică la un milion de euro.

Acuzaţii spun că nu sunt vinovaţi de cele 40 de spargeri din 8 judeţe. În ceea ce priveşte atacul din satul Balcani, judeţul Bacău, cei cinci sunt cercetati pentru tentativa de furt întrucât nu au dus totul până la capăt, fiind prinşi în flagrant.

Judecătorii timişoreni au decis să prelungească mandatul de arestare pentru 29 de zile pe numele celor cinci braşoveni.

La recurs s-a prezentat şi patronul firmei la care doi dintre acuzaţi erau angajaţi. Pentru că şi el este suspect, judecătorii au decis cercetarea lui în stare de libertate. Patronul firmei de taximetrie este liber, dar nu are voie să părăsească ţara.

Cei cinci acuzaţi vor rămâne după gratii până pe 18 aprilie, când procurorii vor cere prelungirea mandatului de arestare. Anchetatorii cred că indivizii fac parte dintr-o grupare de 11 persoane, care ar fi spart 40 de bancomate din 8 judeţe ale ţării: Neamţ, Mureş, Harghita, Alba, Timiş, Caraş Severin, Vrancea şi Satu Mare. Oamenii legii estimează prejudiciul la aproape un milion de euro.



Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close