Antena 3 CNN Actualitate Bunicul Luizei, primele declarații după ce a fost externat: „După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure”

Bunicul Luizei, primele declarații după ce a fost externat: „După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure”

Bunicul Luizei, primele declarații după ce a fost externat: „După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure”
29 Sep 2019   •   15:04

Bunicul Luizei Melencu a făcut primele declarații publice după ce a fost externat din spital. 

„Luptăm și am luptat tot timpul să ni se spună adevărul și nouă și opiniei publice. Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Dacă vom fi mai mulți și vom participa la aceste probe recoltate, să-și pună fiecare semnătura. Indiferent ce s-ar întâmpla, voi fi alături de fiica mea și vrem să aflăm adevărul, să nu mai fim mințiți”, a spus bărbatul. 

Bunicul adolescentei de 18 ani, răpită din Caracal în luna aprilie, spune că e convins de faptul că Luiza trăiește. 

„Sistemul are toate pârghiile și toate mijloacele de a ne obliga și a ne șantaja, dar nici noi nu ne vom lăsa. Cei care fac parte din aceste grupuri de traficanți șantajează clasa politică. Aici trebuie umblat. Ei au știut din primul moment despre ce e vorba, și în cazul Luizei și în cazul Alexandrei. Noi suntem ferm convinși că Luiza nu a fost omorâtă, Luiza trăiește. S-ar putea să fie chiar în țară. Noi atât cerem, să ne dea fata înapoi”. 

Citiți și Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Bărbatul a lansat și o acuzație deosebit de gravă, și anume că după arestarea lui Gheorghe Dincă, oasele găsite în pădure au fost, de fapt, plantate. 

„După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure. A fost premeditată toată treaba”.

 Bunicul Luizei a ajuns la spital zilele trecute, după ce și-a dat foc în timp ce jandarmii se aflau în curtea sa. O dubă plină de jandarmi a ajuns vineri după-amiază la casa Monicăi Melencu pentru  a o duce la DIICOT fiindcă a refuzat să-i fie prelevate probe ADN. Monica Melencu a leșinat când a aflat că va fi dusă cu forța, iar bunicul Luizei a apelat la un gest extrem, și-a turnat benzină pe haine. 

Citiți și Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va însoți pe mama adolescentei la București pentru prelevarea probelor ADN

Amândoi au ajuns ulterior la spital. Bunicul Luizei a fost internat la Clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova, iar Monica Melencu a fost externată sâmbătă. 

Mama Luizei Melencu a spus că va merge împreună cu tatăl ei luni la București, după a accepat, în cele din urmă, să-i fie prelevate probele ADN.

Citiți și Mama Luizei Melencu va fi adusă luni la București pentru prelevarea noilor probe ADN

Citiți și Mama Luizei Melencu: „Nu am încredere, cred că acești domni procurori încearcă să mușamalizeze cazul”

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close