Antena 3 Actualitate Motivul surprinzător pentru care Tăriceanu NU folosește coloana oficială

Motivul surprinzător pentru care Tăriceanu NU folosește coloana oficială

27 Ian 2016   •   12:10
Motivul surprinzător pentru care Tăriceanu NU folosește coloana oficială

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a reafirmat, miercuri, că nu folosește în deplasările sale coloana oficială și că autoturismul pe care îl are în calitatea sa de al doilea om în stat este o Dacia Duster, potrivit Agerpres.
"Nu folosesc coloana oficială. În general, folosesc chiar și o mașină care este probabil mai modestă decât cea care este alocată președintelui Senatului. Circul cu o Dacia Duster și nu simt nevoia în niciun fel, nici ca să dau mai mult contur funcției, pentru că nu acestea sunt elementele cu care o personalitate din conducerea statului ajunge să se impună în fața cetățenilor", a spus Tăriceanu, miercuri, după ședința Biroului permanent al Senatului.

El a precizat că în situații excepționale ar putea solicita coloana oficială, dar până în prezent nu a fost cazul.

"Dacă există situații excepționale în care aș fi chemat de urgență de președintele statului sau la o intervenție de urgență, atunci sigur se poate să solicit acest lucru, ceea ce nu a fost cazul", a adăugat Tăriceanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close