Antena 3 CNN Actualitate Captură de heroină în Penitenciarul Colibaşi

Captură de heroină în Penitenciarul Colibaşi

Captură de heroină în Penitenciarul Colibaşi
Sursa foto: Foto: articles.nydailynews.com
04 Aug 2012   •   12:30

Patru deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, fiind acuzaţi că introduceau şi distribuiau stupefiante în penitenciar, asupra celor patru fiind găsite peste 150 de doze de heroină, conform Mediafax.
   
Potrivit unor surse judiciare, cei patru deţinuţi au vârste cuprinse între 25 şi 42 de ani şi ispăşeau pedepse pentru furt, înşelăciune şi trafic de droguri, având pedepse de până la 13 ani de închisoare.
   
Cei patru au fost audiaţi, vineri noapte, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind suspectaţi că introduceau şi distribuiau droguri în Penitenciarul Colibaşi.
   
Conform surselor citate, drogurile erau aduse la penitenciar de rude sau prieteni ai deţinuţilor, în pachetele cu alimente, iar cei patru deţinuţi porţionau stupefiantele - heroină - în cantităţi de două-trei grame. Dozele erau vândute celorlalţi deţinuţi, cu câte 100 de lei sau în schimbul unor pachete cu ţigări.
   
Asupra celor patru deţinuţi anchetatorii au găsit în penitenciar 152 de doze de heroniă.
   
Cei patru au fost audiaţi de procurori, iar împotriva lor a fost începută urmărirea penală pentru trafic de droguri de mare risc.

×
Subiecte în articol: captura heroina deținuti tigari pachete rude
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close