Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant la Constanța. O fată de 12 ani a născut

Caz şocant la Constanța. O fată de 12 ani a născut

Caz şocant la Constanța. O fată de 12 ani a născut
Sursa foto: foto: pixabay.com
24 Mar 2016   •   14:49

O adolescentă din Constanţa a născut la vârsta de doar 12 ani. Fata a rămas însărcinată cu iubitul ei, mai mare cu doar trei ani decât ea, transmite realitatea.net.

Adolescenta a ajuns zilele trecute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a intrat în travaliu. Fata de doar ani 12 a născut la scurt timp după ce a fost preluată de medici, însă bebeluşul nu a supravieţuit.

Unitatea medicală a anunţat Poliţia, care a demarat o anchetă în acest caz, întrucât ambii părinţi sunt minori. În plus, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa s-a sesizat şi urmează să ia măsurile necesare, relatează presa locală.

Mai mult decât atât, aceasta a fugit din spital. Potrivit informațiilor replicaonline.ro, copila ar fi practicat prostituția. Acest lucru ar putea fi explicat de faptul că minora ar proveni dintr-o familie dezorganizată, mai ales că mama ei, la momentul la care a fost contactată de reporteri, nu a putut vorbi pentru că se afla în stare de ebrietate.

 

×
Subiecte în articol: minora
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close