Antena 3 CNN Actualitate Cazul lui Cristi Tabără: Poliţia a propus închiderea dosarului şi neînceperea urmăririi penale

Cazul lui Cristi Tabără: Poliţia a propus închiderea dosarului şi neînceperea urmăririi penale

Cazul lui Cristi Tabără: Poliţia a propus închiderea dosarului şi neînceperea urmăririi penale
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Iul 2010   •   17:51

Poliţia Capitalei a propus închiderea dosarului în cazul lui Cristian Tabără şi neînceperea urmăririi penale a realizatorului TV acuzat de fiica fostei sale iubite de agresiune sexuală. Soluţia a fost dată după ce au fost audiate toate persoanele împlicate în acest caz. Dosarul a fost înaintat Parchetului Tribunalului Bucureşti, care poate aproba sau respinge decizia procurorilor, informează Mediafax.

Realizatorul de televiziune Cristian Tabără a fost audiat marţi la Secţia 9 Poliţie Bucureşti şi a negat toate acuzaţiile care i s-au adus. Autorităţile au început cercetările după ce s-au autosesizat în acest caz. Presupusa victimă nu a depus nicio plângere până în momentul începerii verificărilor, ci doar a relatat la Poliţie despre această situaţie.

Acuzaţia vine din partea unei fete în vârstă de 12 ani, care a mers la poliţie însoţită de mama sa, o fostă iubită a lui Tabără. Fata a descris în amănunt faptele care au fost comise în urmă cu peste un an de zile. Copilul a fost audiat de un ofiţer de poliţie şi a fost consultat de un psiholog. Specialiştii susţin că tânăra nu are un comportament disimulat.

Mama copilului spune că nu a încurajat-o să depună plângere, însă are încredere în ceea ce spune.

Cristian Tabără este susţinut însă de fosta sa soţie, Daiana Gender. Aceasta susţine că Tabără poate aduce acte care să dovedească faptul că nu poate comite un viol.

Antena3.ro



 

×
Subiecte în articol: abuz sexual minora
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close