Antena 3 CNN Actualitate Cinci copilaşi din Flămânzi şi părinţii lor au rămas pe străzi, după ce casa lor a ars de două ori în trei săptămâni

Cinci copilaşi din Flămânzi şi părinţii lor au rămas pe străzi, după ce casa lor a ars de două ori în trei săptămâni

Cinci copilași cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, împreună cu părinții lor, din orasul Flămânzi, au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost afectată de două incendii produse în mai puțin de trei săptămâni.

Cinci copilaşi din Flămânzi şi părinţii lor au rămas pe străzi, după ce casa lor a ars de două ori în trei săptămâni
de Cătălin Onofrei    |    10 Mar 2021   •   15:40

De pe 21 februarie, în urma unui incendiu care a izbucnit de la un coș de fum necurățat de funingine, nu și-au mai putut folosi soba pentru a-și încălzi locuința.

Ieri, în jurul amiezii, în interiorul casei s-a produs un nou incendiu generat, cel mai probabil, din cauza suprasolicitării instalației electrice. Deși ambii părinți erau acasă, aceștia au observat flăcările târziu, când acestea au cuprins toate bunurile din locuință.

Copilul cel mai mic inca era în casă, însă mama a intrat şi a reuşit să îl salveze, în rest totul a ars.

Vasilică, elev în clasa a 4-a, nu a mai reuşit să îşi ia ghiozdanul unde avea cărţile de la şcoală, la fel şi Ştefan, fratele mai mic, nu a mai rămas cu nicio jucărie.

Astăzi au mers la locul incendiului unde spre bucuria lor au găsit tableta printre lucrurile arse. Au mai încercat să mai caute şi jucării însă toate erau făcute aproape scrum, mai puţin un iepuraş din pluş, care era puţin ars şi nişte creioane de colorat.

Familia cu cei cinci copilaşi a fost relocată de primărie într-o casă socială, însă copiii sunt la o distanţă foarte mare de şcoala unde învaţă.

Familia are 11 copii, însă doar cinci dintre ei sunt în grija parintilor, restul fiind la casele lor.

Deşi o familie foarte saracă, oamenii nu mai beneficiază de ajutorul social de la stat pentru că au un teren de 1000 de metri pătraţi.

×
Subiecte în articol: Botoșani Flamanzi incendiu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close