Antena 3 CNN Actualitate Coadă la Centrul de vaccinare non-stop din Timişoara. Motivul pentru care oamenii se înghesuie la imunizare

Coadă la Centrul de vaccinare non-stop din Timişoara. Motivul pentru care oamenii se înghesuie la imunizare

Este coadă la centrul de vaccinare non-stop din Timişoara, deschis marţi dimineaţă, în condiţiile în care oraşul este în carantină, iar oamenii speră să reuşească să se imunizeze tocmai pentru a scăpa de aceste restricţii.

Coadă la Centrul de vaccinare non-stop din Timişoara. Motivul pentru care oamenii se înghesuie la imunizare
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    23 Mar 2021   •   10:23

La doar o oră de la deschiderea centrului de vaccinare permanent, zeci de oameni au venit şi s-au aşezat la rând de dimineaţă.

Un motiv pentru care oamenii se îmbulzesc să se vaccineze acolo ar putea fi şi acela că la centrul respectiv se foloseşte vaccinul Pfizer în care care se pare că oamenii au căpătat multă încredere, după ce şi medicii s-au imunizat cu el.

Vaccinările se fac conform programărilor de pe platforma on-line, însă din disperare şi de frică că nu vor mai găsi serul, oamenii au venit dis de dimineaţă să aştepte la coadă.

Centrul funcţionează şi pe timpul nopţii, dar exclude varianta "vânătorilor" de vaccin, acele persoane care vin în centru şi aşteaptă dozele de ser rămase, pentru a se imuniza.

La Timişoara s-a deschis primul centru de vaccinare non-stop. Nici nu s-a dat bine drumul la programări pe platforma online, că oamenii s-au grăbit să găsească un loc la imunizare. 

Reprezentanţii unităţii sanitare susţin că s-a ajuns în această situaţie şi pentru că se folosesc doar doze de la Pfizer, dar şi pentru că doritorii se pot vaccina pe timp de noapte. 
 

×
Subiecte în articol: coada Timisoara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close