Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu: "Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică. Va fi folosit certificatul verde"

Florin Cîţu: "Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică. Va fi folosit certificatul verde"

Congresul PNL din 25 septembrie 2021 se va desfășura cu prezență fizică, cu 5.000 de participanți, și va fi folosit certificatul verde, spune Florin Cîțu.

Florin Cîţu: "Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică. Va fi folosit certificatul verde"
Sursa foto: Inquam Photos | Sabin Cirstoveanu
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2021   •   21:32

Premierul a declarat, vineri seară, că organizatorii congresului PNL din 25 septembrie 2021 au datoria să ceară clarificări la DSU să vadă exact care sunt condițiile de desfășurare, dacă există nelămuriri.

„Mie mi se pare normal să folosim certificatul verde: persoane vaccinate, trecute prin boală sau cu testare. Va fi un congres care se va desfășura în condiții legale cu 5000 de participanți”, a spus Florin Cîțu.

Congresul PNL 25 septembrie 2021 se va desfășura cu prezență fizică

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, susținătorii lui Florin Cîțu ar urma să ceară, sâmbătă, ca la congres să se voteze online, în contextul creșterii numărului de infecții cu COVID-19 din Capitală.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu se poate vota online la congresul PNL din 25 septembrie, pentru că nu poate fi asigurată securitatea votului.

×
Parteneri
Peste un milion de oameni protestează în Franța!
x close