Antena 3 CNN Actualitate Surse: Două geci, găsite în apropiere de locul crimei misterioase din Buftea. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele video

Surse: Două geci, găsite în apropiere de locul crimei misterioase din Buftea. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele video

Este alertă lângă Capitală, după ce o femeie fără suflare a fost găsită în curtea casei. Din primele informaţii, femeia ar fi fost victima unui jaf, iar alarma a fost dată de un vecin care spune că a auzit strigătele de ajutor ale femeii.

Surse: Două geci, găsite în apropiere de locul crimei misterioase din Buftea. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele video
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   13:45

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi până acum au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Tanti Lica, aşa cum o ştiu vecinii, avea 83 de ani şi a fost văzută ultima dată duminică seară. Femeia locuieşte la Buftea, în centru, unde e piaţa, sunt magazine şi multe camere de supraveghere.

Surse: Pe strada din apropiere, au fost găsite două geci

Potrivit surselor Antena 3, în capătul străzii opuse celei pe care locuia victima, au fost găsite două geci.

Până acum nu se ştie dacă au fost făcute audieri în acest caz, iar cel care i-a luat viaţa femeii este liber.

Crimă misterioasă lângă Capitală, anchetatorii au ridicat imagini de pe camere video

În trecut, victima a lucrat la o fabrică de vase din Buftea, iar acum locuia singură şi se gospodărea singură din pensia de 1.000 de lei pe care o avea.

Victima a fost găsită fără suflare duminică seara, în curtea casei, după ce a strigat "Hoţii!", spun vecinii, iar fiul acesteia spune că din casă nu îi lipseşte nimic.

Moarte învăluită în mister, în noaptea de Sf. Andrei: o femeie din Buftea, găsită cu limba tăiată în curtea casei

O situaţie suspectă are loc la Buftea, acolo unde poliţiştii au fost alertaţi că o femeie a fost găsită moartă în curtea casei. Sosiţi la locul cu pricina, oamenii legii au constatat că victima avea limba secţionată, potrivit adevarul.ro.

Cel care a alertat numărul de urgenţă 112 este un vecin al victimei. Acesta a spus că a auzit-o pe femeie strigâng "Hoţii!", apoi a văzut-o căzută în curte.

Totul s-a întâmplat duminică seara, atunci când poliţiştii din Buftea au fost anunţaţi despre acest caz.

×
Subiecte în articol: Buftea crima
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close