Antena 3 CNN Actualitate Criminalul femeii din Buftea, găsită cu limba tăiată în propria curte, a fost prins

Criminalul femeii din Buftea, găsită cu limba tăiată în propria curte, a fost prins

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului fiind acuzat că a omorât o bătrână. Incidentul s-a produs în orașul Buftea, iar victima este o femeie de 83 de ani.

Criminalul femeii din Buftea, găsită cu limba tăiată în propria curte, a fost prins
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    01 Dec 2020   •   13:15

”La data de 29 noiembrie, în jurul orelor 19:16, polițiștii orașului Buftea au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din orașul Buftea se află căzută, o persoană de sex feminin. Imediat s-au deplasat la fața locului politistii din Buftea, criminaliști și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov precum si procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul victimei. Totodată, la fața locului s-a deplasat și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru activități din competență.

În urma activităților investigativ operative, polițiștii din Buftea și ai Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au identificat victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, precum și persoana bănuită de comiterea faptei cercetate, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Ilfov. Bărbatul a fost depistat de polițiști și condus la sediul Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, bărbatul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat judecătorului de drepturi si libertăți, cu propuneri legale.

În prezent, se efectuează cercetări cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, se arată în comunicatul emis de Poliție. 

Moarte învăluită în mister, în noaptea de Sf. Andrei: o femeie din Buftea, găsită cu limba tăiată în curtea casei

Moarte învăluită în mister, în preajma zilei de Sfântul Andrei, chiar lângă Capitală. Cazul le-a dat de lucru poliţiştilor.

Poliţiştii din Buftea au fost alertaţi că o femeie a fost găsită moartă în curtea casei. Sosiţi la locul cu pricina, oamenii legii au constatat că victima avea limba secţionată, potrivit adevarul.ro.

Cel care a alertat numărul de urgenţă 112 este un vecin al victimei. Acesta a spus că a auzit-o pe femeie strigâng "Hoţii!", apoi a văzut-o căzută în curte.

Fiul femeii moarte: Din casă nu lipseşte nimic

Totul s-a întâmplat duminică seara, atunci când poliţiştii din Buftea au fost anunţaţi despre acest caz.

Încă un aspect ciudat este acela că, potrivit fiului femeii găsite moarte, din casa acesteia nu lipseşte nimic.

×
Subiecte în articol: criminal Buftea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close