Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă a ieșit din închisoare. Avocata familiei Ghinescu: "Cioacă beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute"

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare. Avocata familiei Ghinescu: "Cioacă beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute"

Potrivit unor surse, Cristian Cioacă, polițistul condamnat că și-ar fi ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu, a ieșit din închisoare.

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare. Avocata familiei Ghinescu: "Cioacă beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute"
de Gabriel Dano    |    03 Sep 2022   •   12:15

"Polițistul care a ucis-o pe Elodia Ghinescu este acum în permisie până mâine. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni", a transmis reporterul Antena 3 Elena Predoiu.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu: "Cioacă beneficiază de un regim special în penitenciarul de la Mioveni"

"Sunt alți condamnați care au solicitat să li se ofere această permisie în weekend, sâmbătă și duminică, și conducerea i-a refuzat spunând că nu se poate. În schimb, pentru Cristian Cioacă totul este posibil. Din ceea ce am mai înțeles și eu, că din start am semnalat acest lucru, dumnealui beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute în acest penitenciar", a spus avocata familiei Ghinescu, sâmbătă, la Antena 3.

Potrivit Crinei Radu, faptul că Cioacă a lucrat în Poliție l-a ajutat în penitenciar. "Beneficiază de aceste permisii foarte des", a spus ea.

"El este la o vârstă destul de de tânără, urmează să iasă de închisoare, își va trăi restul vieții într-un mod normal. Se bucură și de aceste permisii.

Ori pe ea, pe Elodia, n-are cine să o mai aducă de acolo de unde este", a mai spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cristian Cioacă ar putea ieși mai repede din închisoare pentru bună purtare

Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede, chiar dacă a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu.

De-a lungul timpului, presa a scris că Cioacă ar beneficia de tratament preferențial în închisoare, fapt confirmat acum de avocata părinților Elodiei, Crina Radu. Reprezentanta familiei cunoscutei avocate Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu mai mulți ani, a făcut dezvăluiri șocante.

Avocata Crina Radu afirmă că Cristian Cioacă duce o viață exclusivistă în spatele gratiilor. Renumitul criminal al avocatei Elodia ar fi tratat ”regește” și ar duce o viață de lux în închisoare. Dovadă că acesta are un singur coleg de celulă.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

Până acum din pedeapsa de15 ani și 8 luni, s-au scurs abia 8 ani. Cu toate acestea, posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca elodia ghinescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close