Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă acuză că procurorii au folosit în anchetă un aparat fals și vrăji

Cristian Cioacă acuză că procurorii au folosit în anchetă un aparat fals și vrăji

Cristian Cioacă acuză că procurorii au folosit în anchetă un aparat fals și vrăji
26 Ian 2017   •   15:44

Procurorul Max Bălăşescu a spus într-o emisiune TV că probele în dosarul Elodia au fost luate cu un aparat inventat de un escroc, şi cu ajutorul unor vrăjitori, potrivit romaniatv.net.

"Din câte ştiu eu, pe surse interne, procurorul Marius Iacob s-a folosit nu numai de acel aparat pentru a o descoperi pe Elodia, s-a folosit inclusiv de medium, inclusiv de vrăjitoare în dosar. Aşa se discută. În sistem, porecla lui este ELODIA. El ştie că i se spune aşa. Probabil e mândru de poreclă. A trimis un om în judecată şi a fost condamnat, e adevărat că nu de el, ci de un prieten bun de-al lui şi cadavrul nu a fost niciodată identificat. Ori este cam singular în istorie. Nu mă pot pronunţa dacă Cristian Cioacă este închis pe nedrept pentru că nu ştiu prea multe amănunte. (...) În toată cariera mea am un singur dosar cu autor necunosut la infracţiune de omor", a declarat procurorul Max Bălăşescu la România TV.

Cristian Cioacă a formulat o plângere penală împotriva anchetatorilor care s-au ocupat de cazul său, pe care îi acuză că au folosit pentru căutarea cadavrului Elodiei un aparat care ar descoperi cadavre după câteva fire de păr puse într-o cutie. Ulterior, s-a dovedit că respectivul dispozitiv ar fi fost o escrocherie pusă la cale de o companie din Marea Britanie, al cărui inventator a ajuns la puşcărie.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat la România TV că fostul poliţist foloseşte plângerile penale ca pe o tactică, sperând că-i vor fi de folos la soluţionarea favorabilă a cererii de revizuire a dosarului în care a fost condamnat.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca Elodia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close