Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă ar putea ieși mai repede din închisoare pentru bună purtare

Cristian Cioacă ar putea ieși mai repede din închisoare pentru bună purtare

Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede, chiar dacă a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu.

Cristian Cioacă ar putea ieși mai repede din închisoare pentru bună purtare
de Gabriel Dano    |    15 Oct 2021   •   21:26

De-a lungul timpului, presa a scris că Cioacă ar beneficia de tratament preferențial în închisoare, fapt confirmat acum de avocata părinților Elodiei, Crina Radu. Reprezentanta familiei cunoscutei avocate Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu mai mulți ani, a făcut dezvăluiri șocante.

Avocata Crina Radu afirmă că Cristian Cioacă duce o viață exclusivistă în spatele gratiilor. Renumitul criminal al avocatei Elodia ar fi tratat ”regește” și ar duce o viață de lux în închisoare. Dovadă că acesta are un singur coleg de celulă.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

Până acum din pedeapsa de15 ani și 8 luni, s-au scurs abia șapte ani. Cu toate acestea, posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

Mama lui Cristian Cioacă, ipoteză-șoc: Elodia este în viață și se răzbună pe fiul meu

Antena 3 a prezentat un interviu incredibil cu mama lui Cristian Cioacă. Femeia susține că Elodia trăiește și tot ceea ce face e să se răzbune pe fiul ei.

"Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei", a declarat mama lui Cristian Cioacă într-un interviu pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close