Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu desființează dezbaterea organizată de Klaus Iohannis: „Arată ca o recepție exclusivistă”

Cristian Tudor Popescu desființează dezbaterea organizată de Klaus Iohannis: „Arată ca o recepție exclusivistă”

Cristian Tudor Popescu desființează dezbaterea organizată de Klaus Iohannis: „Arată ca o recepție exclusivistă”
19 Noi 2019   •   09:03

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat că nu va participa la dezbaterea organizată de către președintele Klaus Iohannis deoarece invitațiile adresate jurnaliștilor nu au fost pe numele instituției, ci au fost adresate nominal.

”Am văzut că e vorba de invitații nominale către alți jurnaliști, către toți jurnaliștii invitați și că e un număr foarte restrâns, până în zece. Păi asta arăta ca o recepție exclusivistă a președintelui Iohannis. Și am spus: nu se poate așa ceva, domnul președinte nu are dreptul să facă el selecția jurnaliștilor. Ce înseamnă? Sunt jurnaliștii care îi plac domnului președinte, puțini, care îi plac și care sunt invitați acolo. Eu nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de domnul Iohannis, cum nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de niciun alt politician. Prefer să fiu detestat de toți”, a declarat jurnalistul la Digi24, arătând că el a fost sunat și invitat personal de Administrația Prezidențială.

Mai mult, Cristian Tudor Popescu susține că invitațiile ar fi trebuit trimise în alb redacțiilor.

”Dacă sunt invitații în alb trimise redacțiilor, așa-i normal, să decidă ele pe cine trimit, nu domnul Iohannis, atunci eu pot să revin asupra hotărârii mele și să particip”, a precizat Popescu.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close