Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Bănicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Bănicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Bănicioiu e arestabil pe loc
24 Oct 2019   •   14:04

Cristian Tudor Popescu a declarat că este imposibil ca Raed Arafat să nu fi văzut imaginile de la intervenţia din Colectiv difuzate astăzi, scrie Digi24.

„Este imposibil să nu fi văzut aceste imagini. Aceste imagini sunt oficiale, nu sunt filmate de un amator, sunt imagini oficiale pe procedură, care au fost predate de cel care le-a filmat pe scară ierahică şi acolo s-a oprit. Cui să le predea? La ISU şi la IGSU, că de acolo aparţine acest ofiţer care a filmat. Dar Arafat are un tupeu fenomenal”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Potrivit lui Popescu, e posibil ca aceste imagini să nu fi ajuns la Parchetul General.

„Primul lucru era să fie blocat accesul organelor de justiţie la aceste imagini, asta era prima grijă a celor în cauză – ISU, IGSU, pompierii care erau acolo, Raed Arafat, Oprea şi alţii, era firesc ca aceste imagini să nu ajungă la organele de justiţie”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Referitor la atitudinea lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății la momentul tragediei din Colectiv, care a refuzat să vină la audieri, Cristian Tudor Popescu a afirmat că acesta e „arestabil pe loc”.

„Cum să vină Bănicioiu, când este un criminal? Este un criminal dovedit, nu are a veni decât ca să fie audiat şi apoi reţinut, pe declaraţiile făcute atunci - . În felul acesta a omorât oameni. Bănuiesc că va fi adus cu mandat, dacă între timp nu fuge din ţară. Este arestabil pe loc. Poate fi pe loc transformat în reţinut”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.
 

×
Subiecte în articol: Nicolae Banicioiu Raed Arafat colectiv
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close