Antena 3 CNN Actualitate Cristina Tarcea, după ce Kovesi a strâns cele mai multe voturi în Comisia LIBE: "Întotdeauna m-am bucurat de succesul oricărui român”

Cristina Tarcea, după ce Kovesi a strâns cele mai multe voturi în Comisia LIBE: "Întotdeauna m-am bucurat de succesul oricărui român”

Cristina Tarcea, după ce Kovesi a strâns cele mai multe voturi în Comisia LIBE: "Întotdeauna m-am bucurat de succesul oricărui român”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
27 Feb 2019   •   13:40

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Cristina Tarcea, i-a urat succes fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi, care a obţinut cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European, după audierile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

"Întotdeauna m-am bucurat de succesul oricărui român. Din păcate, sunt atât de mulţi români absolut anonimi care îşi fac treaba şi sunt respectaţi şi bine cotaţi în exterior, dar nimeni nu vorbeşte în interior de ei. Aşa că nu pot decât să îi urez succes în continuare", a spus Tarcea, miercuri, după şedinţa de bilanţ de la Ministerul Public.

Comisia LIBE din Parlamentul European a anunţat miercuri, pe contul său de Twitter, că fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a primit 26 de voturi pentru a ocupa funcţia de şef al Parchetului European, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter - cu un vot.

Citiți și Laura Codruța Kovesi, cele mai multe voturi în Comisia LIBE pentru funcția de șef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Cristina Tarcea presedintele Kovesi

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close