Antena 3 CNN Actualitate Cu ocazia zilei de 1 iunie, copiii au condus duminică o şedinţă de Guvern la Palatul Victoria. Victor Ponta: „A fost cea mai frumoasă şedinţă”

Cu ocazia zilei de 1 iunie, copiii au condus duminică o şedinţă de Guvern la Palatul Victoria. Victor Ponta: „A fost cea mai frumoasă şedinţă”

Cu ocazia zilei de 1 iunie, copiii au condus duminică o şedinţă de Guvern la Palatul Victoria. Victor Ponta: „A fost cea mai frumoasă şedinţă”
de M.T.    |    01 Iun 2014   •   12:53

Informaţie de ultim moment: copiii au preluat puterea! Guvernul este alcătuit în acest moment din nu mai puţin de 100 de copii.

Premierul Victor Ponta nu pare deloc deranjat de situaţie, ba chiar dimpotrivă. Este 1 iunie, aşa că Palatul Victoria şi-a deschis porţile pentru cei mai tineri dintre români.

„A fost cea mai frumoasă şedinţă de până acum. Din păcate, este doar o dată pe an. Asta e, ce să facem? Mă bucur foarte mult că vin atâţia copii şi, dacă vremea este frumoasă, sper să fie cât mai mulţi copii azi care să se bucure, a spus premierul, la finalul şedinţei "Guvernului copiilor".

Cei 100 de copii care au format ineditul Guvern, în prezenţa premierului, a ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, dar şi a altor membri ai Executivului, au fost selectaţi dintre elevii merituoşi din câteva şcoli bucureştene.

Înainte de venirea premierului, Remus Pricopie le-a explicat copiilor cu ce se ocupă fiecare ministru al cărui loc l-au ocupat la masa Guvernului.

În acelaşi timp, în Parlament, copiii au cerut ca orele de curs să se desfăşoare doar dimineaţa. Propunerea a fost făcută în Plenul Camerei Deputaţilor.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close