Antena 3 CNN Actualitate Culisele vizitei misterioase făcute de Tucker Carlson la București

Culisele vizitei misterioase făcute de Tucker Carlson la București

S-a aflat motivul pentru care cunoscutul jurnalist american Tucker Carlson a ajuns în România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   23:57

Tucker Carlson, fosta vedetă Fox News, s-a deplasat la reședința fraților Tate pentru realizarea unui interviu.

Controversatul influencer Andrew Tate, aflat în arest la domiciliu în vila sa de lângă București, a publicat pe Twitter o imagine în care apare alături de Carlson.

Cei doi par să aibă o discuție sub lumina unor reflectoare, semn că ar putea fi vorba despre un interviu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tucker Carlson i-a luat anterior apărarea lui Andrew Tate, după ce influencerul a fost arestat într-un dosar DIICOT de trafic de persoane. Cunoscutul jurnalist crede că acuzațiile împotriva lui Tate au fost formulate din cauza mesajelor sale controversate și a creșterii popularității sale prin acest mod de a comunica. 

După plecarea de la Fox News, Tucker Carlson a început o emisiune pe Twitter. Primul episod al noii emisiuni a avut audiențe record.

”Scopul interviului, după părerrea mea modestă, este audiența și relevanța. Tucker Carlson n-a avut sub 12 milioane de vizualizări per episod pe Twitter. La Fox News, avea peste 3,5 milioane de urmăritori, la show-ul pe care îl realiza.

Nu se deplasa Tucker Carlson, una dintre cele mai mari vedete media din SUA, dacă nu cumva, într-un anumit moment, într-o anumită conjunctură, poate cea mai mare vedetă media, nu se deplasa jumătate de planetă să îi ia interviu unui gigel din Pipera, asta clar, dar dimensiunea, să spunem, notorietății fraților Tate în România a fost trecută la și altele, considerată complet nerelevantă în ecuația geerală, care include și speța lor. (...)

Nu, nu, ăștia nu sunt niște gigei din Pipera, indiferent cum se va finaliza dosarul. Anvergura lor mediatică este atât de mare încât iată, se deplasează Tucker Carlon să facă un interviu”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close