Antena 3 CNN Actualitate Cultură Anisa Lupu revine pe scena Teatrului În Culise în Spectatorul Condamnat la Moarte

Anisa Lupu revine pe scena Teatrului În Culise în Spectatorul Condamnat la Moarte

Anisa Lupu revine pe scena Teatrului În Culise în Spectatorul Condamnat la Moarte
18 Dec 2013   •   10:40

Vineri, 27 Decembrie, de la ora 19:00, Teatrul În Culise te invită la spectacolul Spectatorul Condamnat la Moarte în cadrul căruia o puteți admira din nou pe Anisa Lupu, care revine la prima sa dragoste: teatrul. Piesa va fi jucată pentru cazul fotbaliştilor Petre şi Dobre din cadrul campaniei "Împreună suntem şi mai buni" de la Antena3.

Anisa Lupu este cea care ne-aduce veștile la Antena 3. Bune sau rele, ea ni le transmite tot timpul cu aceeași figură ingenuă și parcă le-ndulcește. Dar nu știți despre ea că a fost printre primii oameni care a crezut în Teatrul În Culise. Am cunoscut-o pe vremea în care făcea cursurile de actorie la Teen Media Academy și se îndrăgostise de teatru. Regizorul Cristian Bajora a hotărât să-i ofere rolul din Spectatorul Condamnat la Moarte, Anisa intrând în rândul primilor actori dIn Culise. Apoi, televiziunea ne-a răpit-o, iar programul nu i-a mai permis să se împartă între spectatori și telespectatori. Dar de câte ori are ocazia vine În Culise și se urcă pe scenă (să simtă mirosul scândurii) – fie cântând, fie îmbrățișându-i pe foștii colegi, actuali prieteni. Dar de Crăciun ne oferă tuturor un cadou frumos prin revenirea în Spectatorul Condamnat la Moarte.

Referitor la trăirile de pe scenă, Anisa dorește să transmită: ”Daca viața ar fi teatru, ar fi mai lungă... Când sunt pe scenă opresc timpul. Atunci... când îmi simt fiecare bătaie a inimii, fiecare mișcare, fiecare cuvânt și chiar respirația celor din sala. Acolo caut explicația fiecărei acțiuni pe care o fac, acolo nimic nu e făcut la întâmplare, acolo trăiesc! Pe scenă simți tot, fiecare lucru mic pe care îl faci, îl faci conștient. Acolo timpul trece altfel, ca atunci când erai copil și te jucai și altceva nu mai exista. Asta se întâmplă și pe scenă, pentru că ești foarte prezent. Ești prezent pentru tine, ca să dai ce ai mai bun, dar și pentru ceilalți. Acolo dăruiești. Acolo ești bun cu oamenii: nu știi cine e cel din fața ta, dar totuși împarți energia cu el și-i lași o bucată din sufletul tău. Și faci asta o dată, de două, de multe ori, iar după un timp... nu mai ești același. Devii mai tolerant. Cu personajele tale, cu tine... cu oamenii. Pentru că trebuie să iubești oamenii și să-i înțelegi, să știi să scoți binele și frumosul din orice lucru urât, ca să poți să joci rolul unui criminal sau rolul unei prostituate. Pentru ca trebuie să-i ierți! Să te ierți!



Fără a vinde surprizele care fac din “Spectatorul Condamnat la Moarte” un happening, vă spunem că spectacolul trece peste orice barieră a convenţiei, începe cu mult înaintea “primului gong” şi se termină, aşa cum spune Vişniec, “în stradă”, mult după ce reflectoarele deja s-au stins, iar relaţia spectator-actor capătă dimensiuni nemaiîntâlnite într-o sală de teatru obişnuită.

O comedie cu mesaj, care te face să ieși din sală cu zâmbetul pe buze și cu întrebări importante de cugetat.

Așadar, Vineri 27 Decembrie, de la ora 19:00, mutați-vă puțin din fața televizorului în sala de teatru să o susțineți pe Anisa și să o încurajați să continue. Garantăm distracție și amuzament copios. Adresa este Piața Națiunile Unite nr. 3-5, demisol. Rezervările se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

×
Subiecte în articol: impreuna suntem si mai buni
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close