Antena 3 CNN Actualitate Cultură David Letterman recunoşte că a făcut sex cu angajatele, după ce a fost şantajat (VIDEO)

David Letterman recunoşte că a făcut sex cu angajatele, după ce a fost şantajat (VIDEO)

David Letterman recunoşte că a făcut sex cu angajatele, după ce a fost şantajat (VIDEO)
Sursa foto: David Letterman
02 Oct 2009   •   15:07

Celebrul prezentator american, David Letterman, a recunoscut în direct că a avut relaţii cu mai multe angajate. Asta după ce a fost şantajat de un necunsocut care i-a cerut 2 milioane de dolari pentru a muşamaliza totul. Prezentatorul a mers la poliţie iar şantajistul a fost arestat. Deocamdată, nu este clar dacă Letterman a avut relaţiile înainte sau după căsătorie.

David Letterman şi-a început emisiunea în stilul său obişnuit, cu glume pe seama politicienilor, pentru a destinde atmosfera. Prezentatorul s-a aşezat apoi la birou şi i-a întrebat pe spectatori dacă vor să audă o poveste. Aşa a început seria de mărturisiri despre viaţa persoană a vedetei.

Letterman a început să povestească cum a găsit un pachet în maşină acum 3 săptămâni. În interior, se aflau mai multe obiecte ce demonstrau că vedeta făcuse un lucru înfiorător.

?Lucrul înfiorător era că eu făcusem sex cu mai multe femei care lucrau pentru mine, la emisiune. Răspunsul meu este "da". Am făcust sex cu femei care au lucrat la emisiune. Ar fi ruşinos dacă acest lucru ar fi făcut public? Poate că da, mai ales pentru femei?, a spus prezentatorul.

De aventurile prezentatorului a vrut să profite un necunoscut ce i-a cerut lui Letterman 2 milioane de dolari pentru a trece totul sub tăcere. Au avut loc 2 două întâlniri din care şantajistul s-a ales cu un cec fals. Între timp, a fost anunţată şi poliţia care l-a arestat pe necunoscut în doar câteva ore.

?Simt că trebuie să îmi protejez familia, pe mine însumi, locul meu de muncă, prietenii şi pe toţi cei care mi-au fost alături?, a adăugat David Latterman.

Prezentatorul are o relaţie cu Regina Lasko din 1986. Cei doi s-au căsătorit în martie, anul acesta. Acum, marea întrebare este dacă Letterman a avut relaţii înainte sau după căsătorie.



Antena 3

×
Subiecte în articol: televiziune
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close