Antena 3 CNN Actualitate Cultură Draga Olteanu Matei împlineşte 76 de ani (VIDEO)

Draga Olteanu Matei împlineşte 76 de ani (VIDEO)

Draga Olteanu Matei împlineşte 76 de ani (VIDEO)
Sursa foto: Draga Olteanu Matei
24 Oct 2009   •   20:09

Draga Olteanu Matei împlineşte sâmbătă 76 de ani. Actriţa sărbătoreşte la Piatra Neamţ, acolo unde trăieşte alături de jumătatea ei. Acum câţiva ani, artista şi soţul ei au lăsat Capitala pentru aerul proaspăt de la poalele Ceahlăului, dar n-a uitat de teatru. A pus bazele unui teatru particular pentru amatori, iar publicul a apreciat asta.

Când nu e la teatru, Draga Olteanu Matei scrie scenarii. ?Aş vrea să reuşesc să termin acest scenariu la care scriu acum. se numeşte Zofronia, va fi un serial de televiziune?, spune ea. Scenariul este bazat pe piesa de teatru a lui Cornel Udrea, care e intitulată ?Regina Lear?.

La 76 de ani, n-are aşadar timp de odihnă. Dar nu regretă asta. Sau, poate doar un pic, pentru că abia îi mai rămâne timp pentru pasiunile ei. Draga Olteanu Matei va sărbători în această seară alături de soţul ei şi de prieteni. Ea povesteşte că la Bucureşti nu obişnuia să îşi serbeze ziua de naştere, dar este un obicei al locului pe care acum îi place să îl respecte.

?Sunt bucuroasă că mi-a ajutat cel de sus să ajung la vârsta asta şi mi-aş mai dori dacă ar vrea cel de sus să-mi mai dea vreo zece anişori, parcă mai am oleacă de treabă?, spune ea, în prag de aniversare.



Observator

×
Subiecte în articol: Draga Olteanu Matei aniversare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close