Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fest pe Lipscani, un festival de teatru dedicat lui Horaţiu Mălăele

Fest pe Lipscani, un festival de teatru dedicat lui Horaţiu Mălăele

Fest pe Lipscani, un festival de teatru dedicat lui Horaţiu Mălăele
11 Aug 2014   •   18:24

Teatrul de pe Lipscani realizează  festivalul de teatru „Fest pe Lipscani” – prima ediţie, dedicată aniversării a 40 de ani de activitate a lui Horaţiu Mălăele. Astfel, această manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist român. Toate spectacolele invitate în festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.
 
„Fest pe Lipscani” este un festival aflat, în stagiunea 2014-2015, la prima ediţie şi marchează începutul acestei stagiuni. În plus, dorinţa organizatorilor este de a dedica fiecare ediţie câte unui mare artist din domeniul teatral (actor, regizor sau dramaturg). Mai mult, „Fest pe Lipscani” doreşte să se constituie într-o manifestare teatrală ce susţine dezvoltarea Bucureştiului ca şi capitală culturală europeană. Teatrul de pe Lipscani este o instituţie ce şi-a deschis porţile în septembrie 2013 şi are ca obiectiv principal promovarea valorilor teatrului românesc, dar şi lansarea pe piaţă a tinerilor artişti, creând, astfel, o adevărată pepinieră teatrală.

Aşadar, în perioada 12-21 septembrie, sunteţi aşteptaţi la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani să-l aplaudaţi pe cel care de atâţia ani a adus zâmbetul şi buna dispoziţie în sălile de teatru din întreaga ţară.

Detlii pe www.festpelipscani.ro

×
Subiecte în articol: teatru festival Horatiu Malaele
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close